English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: پنج شنبه ٠٥ مرداد ١٣٩٦


  چاپ        ارسال به دوست

ممیزی مراقبتی سیستم مدیریت کیفیت در مدیریت نظارت بر مواد غذایی ارومیه

 

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی آذربایجان غربی:

مهندس قادر حاجی قلیزاده مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی استان آذربایجان غربی با اعلام این مطلب گفت: ممیزی مراقبتی مرحله دوم با هدف بررسی میزان انطباق با سیستم مدیریت کیفیت بر مبنای 9001 ISO و شناسایی فرصت‌های بهبود در اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و داروی آذربایجان غربی انجام گردید.

مهندس حاجی قلیزاده گفت: در این ممیزی کلیه الزامات کیفی از قبیل:

1)      حصول اطمینان از کمیت و کیفیت بازرسی واحدهای تولیدی تحت پوشش

2)      بررسی فرآیند صدور پروانه ها و مجوزهای بهداشتی ، صادرات و....

3)      ارزیابی واحدهای نظارتی تابعه تحت پوشش (شبکه های بهداشت و درمان)

4)      حصول اطمینان از انجام بهینه نمونه برداری از سطح عرضه  ( طرح PMS کشوری و استانی )

5)      ارزیابی نحوه رسیدگی به شکایات مصرف کنندگان

و ... مورد بررسی قرار گرفت.

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی استان آذربایجان غربی اظهار داشت: این ممیزی مراقبتی در تاریخ‌های 28 و 29 خرداد ماه سال جاری از سوی شرکت توو نورد آلمان (TUV NORD) توسط سرممیز این شرکت کاپیتان مسعود پارسایان انجام و فعالیتهای مذکور مطابق سیستم مدیریت کیفیت بر مبنای استاندارد ISO 9001-2008 مورد تایید قرار گرفت.

 


١٠:٠٥ - يکشنبه ١١ تير ١٣٩٦    /    شماره : ١٤٧٠٤    /    تعداد نمایش : ٤٧



خروج