English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: دوشنبه ٢٠ آذر ١٣٩٦


  چاپ        ارسال به دوست

خبر با عنوان برگزاری دوره آموزشی آشنایی با روش های نوین بازرسی

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی ارومیه:

دوره‌های آموزشی عوامل موثر بر تولید و آشنایی با روش های نوین بازرسی و ایمنی مواد غذایی مبتنی بر استانداردISO 22000:2005  ویژه کارشناسان کنترل مواد غذایی استان آذربایجان غربی در ارومیه برگزار شد.

این دوره های آموزشی‌ با حضور بیش از 45 نفر از کارشناسان کنترل مواد غذایی از سراسر استان در محل سالن شورا این معاونت برگزار شد، و در آن عمده دلایل ضرورت رعایت بهداشت مواد غذایی و پیاده سازی استاندارد ISO 22000:2005، رعایت قانون، حمایت از مصرف کننده و حفظ سلامت غذا، وجود قابلیت فساد در فرآورده‌های غذایی، الزام مشتری (خریدار) و... ذکر شد.

دکتر رضایی عضو هیات علمی دانشگاه تهران و مدرس این دوره آموزشی، دلایل کاربرد سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را، تولید ایمن غذا در تمام سطوح، تولید مواد مرتبط با غذا (لوازم بسته بندی، مواد افزودنی، مواد پشتیبانی)، تجارت مواد غذایی، حمل و نقل، نگهداری و توزیع مواد غذایی، آشپزخانه ها و کترینگ‌ها، سالن‌های غذا خوری و رستوران‌ها عنوان کرد.

وی همچنین در دوره آموزشی مذکور که 8 و 9 مرداد با حضور بیش از 45 نفر از کارشناسان کنترل مواد غذایی از سراسر استان در محل سالن شورا این معاونت برگزار شد، در خصوص خطر ایمنی مواد غذایی گفت: خطر ایمنی مواد غذایی یک قابلیت بیولوژیکی، شیمیایی یا فیزیکی است که می‌تواند سلامتی مصرف کننده ماده غذایی را به مخاطره بیاندازد، که از طریق برنامه‌های پیش نیازی PRP، برنامه پیش نیازی عملیاتی OPRP، نقطه کنترلی بحرانی CCP، حد بحرانی، پایش، اصلاح، اقدام اصلاحی، تصدیق، صحه گذاری، به روزآوری و... می‌توان اقدامات کنترلی بر روی سلامت مواد غذایی انجام داد.

دکتر رضایی همچنین در دوره آموزشی دیگری که با عنوان مميزي در سيستم مديريت ايمني مواد غذايي ISO 22000:2005 که به صورت کارگاهی در تاریخ های 20 و 21 شهریور برگزار شد در خصوص آشنایی با معیارها و اصول ممیزی، مدیریت یک برنامه ممیزی، تدوین برنامه و چک لیست ممیزی و ... به ارائه مطالب پرداختند.

 

 


١٤:٥٣ - چهارشنبه ١٢ مهر ١٣٩٦    /    شماره : ١٥٩٤٩    /    تعداد نمایش : ٦٥



خروج