English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: جمعه ٠٤ اسفند ١٣٩٦
-->


  چاپ        ارسال به دوست

برگزاری کارگاه آموزشی تغذیه سالم در ارومیه

 

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی ارومیه:

یکی از نکات اصلی در افزایش وزن کودکان انتخاب نوع ماده غذایی است. کودکان چاق معمولا پر کالری ترین و پر چرب ترین غذاها را انتخاب می نمایند. از این رو انتخاب نادرست مواد غذایی به ویژه استفاده از فست فودها تاثیر مستقیم بر وزن و چاقی کودکان دارد. که در این بین آگاهی بخشی و اهمیت آموزش به کودکان و دانش آموزان از اهمیت ویژه برخوردار است.

مهندس فرزانه رحمانپور کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی استان آذربایجان غربی به منظور آگاهی بخشی به دانش آموزان در زمینه چاقی و اهمیت تغذیه سالم و نیز ترویج مصرف صبحانه سالم و کامل در بین 250 نفر از دانش‌آموزان مدرسه پسرانه غیر دولتی نسل قلم و نیز مدرسه دخترانه غیر دولتی علم آفرین ارومیه حاضر شد و در زمینه: تعریف غذا/ معرفی گروه‌های غذایی (نان و غلات، میوه ها، سبزی‌ها، گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغز دانه‌ها، شیر و لبنیات و متفرقه‌ها: مواد قندی و چربی‌ها)/ اصول تغذيه صحيح/ اضافه وزن و چاقی/ توصيه‌هاي تغذيه اي براي دانش آموزان و... به ارائه آموزش های لازم پرداخت.

  

همچنین در پایان، کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی استان آذربایجان غربی به سوالات دانش‌آموزان پاسخ های لازم را ارائه کرد.

 


٠٨:٠٠ - شنبه ٢١ بهمن ١٣٩٦    /    شماره : ١٧٨١٣    /    تعداد نمایش : ٤٤



خروج